Musicland Productions houdt audities voor Ladies of the Sixties !

Er komt met Ladies of the Sixties een vervolg op het succesverhaal van Ladies of the Fifties. In deze gloednieuwe productie met 4 zangeressen en 6 muzikanten, zijn we nog op zoek naar één zangeres die voor de alt partij zal instaan.

In Ladies of the Sixties worden de grootste hits van de bekendste sixties zangeressen live gebracht. De liedjes in de show worden afwisselend 4-stemmig en solo (met eventueel backings) gezongen. Ladies of the Sixties zal zowel op zomerpodia als in Culturele Centra staan en dit in Vlaanderen, Nederland en Duitsland. De show zal vanaf 2015 meerdere jaren lopen en er wordt gerekend op een 50-tal optredens. De groep is beschikbaar op alle dagen van de week voor zowel matinee- als avondvoorstellingen. Onze artiesten worden betaald per show en er is een onkostenvergoeding voorzien per repetitie.

Om in aanmerking te komen voor de auditie ontvangen we graag jou CV en enkele foto’s voor 24 mei 2014 op audities@musiclandproductions.com. We zijn op zoek naar een sympathieke, goede zangeres die tevens kan dansen en vlot kan praten. Ben jij tussen 21-35 jaar oud en beschik je over een fantastische alt/lage mezzo stem, kan je partituur lezen en is in meerstemmigheid zingen geen probleem voor jou, schrijf je dan nu in voor de audities op afspraak tussen maandag 9 en zaterdag 14 juni 2014.

Indien je in aanmerking komt voor de rol, nemen we contact met je op en geven we bijkomende informatie. Veel succes !