It’s showtime!

Heb jij altijd al gedroomd van een toekomst in de professionele artiestenwereld? Ambieer jij het om later in (muziek-)theaterproducties te staan? Of zie je jezelf op het podium in de entertainmentindustrie? Dan is dit je kans om je droom waar te maken met een opleiding aan de Dutch Academy of Performing Arts!

Nieuw dit jaar; naast een diploma voor uitvoerend artiest ontvang je bij het afstuderen ook je mbo diploma voor onderwijs assistent, zodat je met meer zekerheid de arbeidsmarkt kunt betreden!

Mis deze kans niet en meld je nu in voor de eerste DAPA open huis dag in Den Haag. Tijdens de DAPA open huis dag, 20 februari en of 20 maart 2014, kun je onder anderen kijken naar optredens van huidige studenten van DAPA, deelnemen aan verschillende workshops en al je vragen voorleggen aan studenten en docenten.

Geef je nu op voor de DAPA open huis dag, door een e-mail te sturen naar dapa@musicalopleiding.nl

Geef in je e-mail de volgende informatie weer:

• Voor- en achternaam;

• Woonplaats;

• Datum en shift dat je komt; (start om 19.00 of start om 20.00 uur)

• Aantal personen.

Zorg dat je op 20 februari en of 20 maart op tijd aanwezig bent, zodat je alle informatie van ons ontvangt.Tijdens de DAPA open huis dag kun je je tevens direct aanmelden voor de audities.

Graag zien we je op 20 februari of 20 maart in Het Koorenhuis!