MEIDEN GEZOCHT VOOR EEN MEIDENGROEP

Wij zijn Casey, Eline en Mandy en wij willen graag een meidengroep beginnen! Ons plan is om video's op Youtube te zetten en uiteindelijk auditie te doen voor een talentenshow. Wij zijn nog op zoek naar 1 of 2 meiden die dezelfde droom hebben als ik en het aan durven om het proberen waar te maken!

We willen graag gaan oefenen in de buurt van de Haaglanden. Wij zoeken het liefst iemand die een ruimte heeft waar we kunnen oefenen.

Voldoe je aan de volgende dingen, stuur dan een mailtje naar mandy_oirschot@hotmail.com.

- Je bent bereid om doordeweeks (ver) te reizen OF je woont in de buurt van de Haaglanden (met plek thuis om te oefenen).

- Je bent tussen de 17 en 22 jaar. Je gaat niet meer naar de middelbare school en hebt dus doordeweeks tijd.

- Je bent super gemotiveerd!

- Je kunt natuurlijk zingen. Je hoeft geen professionele ervaring te hebben. Je hoeft ook niet super knap of slim te zijn, als je dit maar gewoon super graag wilt!

- Je hoeft geen foto of mp3 mee te sturen, maar dat mag natuurlijk wel. Wel willen we graag weten waar in de buurt je woont en of er bij jou thuis een plek is om te oefenen.

Wij drieën hebben elkaar ook via internet leren kennen door op een berichtje op deze site te reageren. We hebben elkaar nog nooit ontmoet, dus het is niet zo dat je in een groep komt die elkaar al jaren kent. We willen gewoon eindelijk beginnen met oefenen en daarvoor hebben we nog 1 of 2 meiden nodig. Dit is nog niet gebeurd, omdat we over het hele land verspreid wonen. Dus wil jij ons helpen en heb je veel vrije tijd en dezelfde droom als wij? Reageer zo snel mogelijk!!

xx Casey, Eline en Mandy