Stichting IJsselwijs Gorssel zoekt acteurs

Gorssel - Stichting IJsselwijs organiseert in 2013 weer een grootse muzikale kerstvoorstelling. Dit jaar voor de 007e keer, met als gepast thema:

GoldSinger. Het belooft een spannende voorstelling te worden, met naast de gebruikelijke kerstnummers, veel bekende muziek.

Ruim honderdtwintig mensen van alle leeftijden werken tien weken lang aan dit muzikale spektakel. Een groot koor verzorgt het muzikale gedeelte, samen met een combo. Het verhaal wordt versterkt door enkele acteurs en een paar verassende gastoptredens. Daarnaast zijn er veel vrijwilligers in de weer voor de techniek, het decor, de kostuums, de sponsoring en de PR.

De productie wordt ontwikkeld door dirigent Juliëtte Dumoré, regisseur Wilma Makkink en vormgever Leo Vegting. De organisatie ligt in handen van Stichting IJsselwijs. Dat is een stichting die zich als doel stelt om mensen in de samenleving met kunstprojecten dichter bij elkaar te brengen. De voorstellingen van Stichting IJsselwijs, die jaarlijks rond kerst plaatsvinden in 't Trefpunt in Gorssel, worden steevast bezocht door meer dan duizend bezoekers.

Acteurs

Speel je graag toneel? Dan ben je van harte uitgenodigd om auditie te doen. Er worden meerdere acteurs (m) gezocht.. Sommige mannen moeten kunnen zingen en enige acteerervaring is gewenst. De audities vinden plaats op 2 september. Het gaat om de volgende rollen:

James Bond - Gentleman, charmant, womanizer. Hiervoor zoeken we een man die ook goed een solo durft te zingen.

Goldsinger – Bruut, met een klein hartje.

Hiervoor zoeken we man. Hoeft niet te kunnen zingen, pre als je dat kan maar niet noodzakelijk.

Q- Nerd, technisch genie.

Deze rol mag door een jongen/ man worden gespeeld. Geen zang.

Meer informatie

De uitvoeringen vinden plaats op 14 en 15 december. De repetities starten eind September in ’t Trefpunt in Gorssel. De kosten voor deelname is 75 euro voor volwassenen. Wil je meer informatie of wil je meedoen? Kijk dan op www.stichtingijsselwijs.nl