Dit jaar zal On Stage de productie ‘Urinetown’ opvoeren. Het verhaal:

Urinetown vertelt het absurde verhaal van een grauw stadje waar water schaars is. Privétoiletten zijn verboden en het boosaardige bedrijf dat de wc’s uitbaat, floreert door torenhoge toegangsprijzen te vragen. Bobbie Goud heeft er genoeg van en spoort het volk aan tot opstand. Maar de situatie wordt ingewikkeld als hij verliefd wordt op Lot, de dochter van de waterbeheerder en magnaat Kleinhart.

Urinetown zit boordevol satirische humor en knipogen naar beroemde musicals als Les Misérables en West Side Story. Met cabareteske invloeden en flarden kleinkunst neemt deze intieme voorstelling zowel de politiek als het genre musical op de hak.

Urinetown is een verhaal over hebzucht, corruptie, liefde en revolutie. Het thema is weliswaar plassen, maar het handelt over alledaagse zaken die ons allemaal raken.

De audities vinden plaats op 24, 25 september en 1 oktober (reserve). De auditie zal bestaan uit 2 onderdelen, zang en drama.

Voor het onderdeel Zang is het de bedoeling dat je twee liederen kiest uit de lijst van geselecteerde auditienummers uit de musical. Deze liederen zal je individueel laten horen.

Voor het onderdeel Drama zullen er diverse drama opdrachten gegeven worden. Deze zullen gebaseerd zijn op improvisatie, hiervoor hoef je dus niets voor te bereiden. De drama-auditie vindt plaats in een groep, zodat je ook kunt laten zien hoe je in je samenspel bent.

Word jij ook helemaal enthousiast en wil je meedoen?

Meer informatie vind je op onze website: www.onstage-tilburg.nl.

Graag zien wij je inschrijving voor de audities tegemoet!