SOHN houdt weer audities!

Op woensdag 31 juli kan elke zanger en zangeres, ervaren of niet, auditie doen voor SOHN! Opgeven is heel simpel! Stuur een email met je naam, leeftijd, telefoonnummer en de titel van het liedje waarmee je auditie wilt doen naar schoolofhardnotes@gmail.com (vergeet niet in het onderwerp “auditie SOHN 31 juli” te zetten).

Je mag a capella zingen, je mag jezelf begeleiden of desnoods een instrumentale versie van jouw liedje naar ons opsturen, wat jij wilt, het is jouw auditie!

Auditietijden: 15.00 uur tot 22.00 uur

Adres: Telfordstraat 35a Zwolle

SOHN - the Glee method

SOHN is het koor van School of Hard Notes. Wij werken met professionals aan een repertoire die alles behalve oubollig traditioneel is. Gooi al je vooroordelen over koren maar overboord en join SOHN. Een ervaring van topniveau.

SOHN repeteert 2x per week aan hun repertoire (m.u.v. SOHN Kids). Tijdens de repetities hebben wij aandacht voor choreografie, zang en groepsharmonie. In de agenda vind u de dagen en tijden.

SOHN is open voor iedereen. Kom auditie doen en wie weet zing jij binnenkort bij de elite van zangkoren uit onze regio. Wij houden 2x per jaar een perfomance met SOHN, 1x per jaar een inhouse-wedstrijd met diverse zangkoren en een professionele jury en worden met regelmaat ingehuurd voor diverse activiteiten.

Kosten

- standaard per maand €34,- (hierin begrepen is: minimaal 1x per week repeteren, maximaal 2x per week met de groep, 2x per jaar

performance en 1x per jaar wedstrijd)

- Kids standaard per maand €28,-

- 2x privé les €15,- (optioneel)

Abonnementen:

6 maanden SOHN € 175,-

6 maanden SOHN+ € 250,- (inclusief maandelijks 2 privé lessen)

6 maanden SOHN Kids € 140,-

12 maanden SOHN € 340,-

12 maanden SOHN+ € 490,- (inclusief maandelijks 2 privé lessen)

12 maanden SOHN Kids € 280,-

Voor meer informatie: SOHN